Sergi Pacheco visita l'Escola JMG

sergi pacheco 22Amb tan sols 26 anys, l'algemesinenc Sergi Pacheco Portalés està convertint-se en un pianista amb una gran projecció dins el panorama musical europeu. Començà els seus estudis a l'edat de 6 anys a l'Escola de Música JMG i des de ben menut ja destacava per la seua passió i gust per la música.

El 2018 es gradua al Conservatori d'Utrecht (Holanda) amb el professor Sebastián Colombo. Més tard estudia un Postgrau a Darmstadt (Alemanya) amb Carmen Piazzini. Actualment, cursa els estudis de Màster a Hamburg amb Stephan Simonian. Ha aconseguit diversos premis d'interpretació internacionals a Carlet, Llíria, Waalwijk (Holanda) i Darmstadt, així com diferents beques que li han facilitat desenvolupar els seus estudis a l'estranger. Ha tocat com a solista amb importants agrupacions orquestrals i cambrístiques i ha oferit recitals a prestigioses sales de concerts a Ucraïna, Holanda, Alemanya i Espanya, realitzant també un tour pels principals auditoris d'Argentina.

El currículum de Sergi és molt extens i difícil de resumir, així que vos convide a entrar al seu web www.sergipacheco.com, per tal d'estar al corrent de tots els esdeveniments i projectes als quals participa.

Tot i els seus èxits, Sergi és una persona humil i que no oblida les seues arrels, així que el passat 20 de desembre, va compartir una interessant vesprada amb l'alumnat de piano de l'Escola de Música JMG. En primer lloc, els assistents van gaudir de les interpretacions d'algunes de les obres que està treballant actualment, després va comentar diversos aspectes de la seua vida professional com a músic, responent els dubtes que els alumnes plantejaren, i per últim, va escoltar als pianistes més avançats, compartint consells per tal de millorar les seues interpretacions. Tota una classe magistral que els assistents recordaran molt gratament.