Concert del Soci 2023

Concert del Soci AlgemesiEl dissabte 4 de febrer a les 19.00h al Teatre Municipal, la Banda Simfònica d'Algemesí oferirà un concert de Sarsueles especialment dedicat a tots els socis de l'agrupació, que podran disposar d'una invitació gratuïta per a assistir al concert.

Un homenatge al Soci. Això és el que pretén la Banda Simfònica d'Algemesí amb el Concert d'Hivern d'enguany, reconvertit en el Concert del Soci. Un concert en agraïment a la llavor totalment desinteressada dels socis d'aquesta Societat, qui són un pilar molt important en la nostra associació gràcies a la seua col·laboració altruista any rere any.

En aquesta ocasió, el concert girarà al voltant del món de la Sarsuela. El nostre director Alberto Ferrer ha triat una selecció de les millors Sarsueles, entre les que podem destacar La Gran Vía, La del Manojo de Rosas, El Sitio de Zaragoza o Las Leandras entre d'altres.

Cada soci de la SMA podrà recollir una invitació gratuïta per al concert a la Secretaria de la Societat Musical del 30/01 al 03/02 en horari de 17h a 20h. Les entrades per al públic general tenen un preu de 3€ i també podran ser adquirides a la Secretaria de la SMA i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre Municipal.

Vos esperem!