Onze nous músics s'incorporen a la Banda Simfònica d'Algemesí

El pròxim dissabte 18 de novembre tindrà lloc l'entrada oficial dels nous músics a la Banda Simfònica d'Algemesí, un dels actes més entranyables i esperats que amb motiu de la festa de Santa Cecília organitza la Societat Musical d'Algemesí.

A les 16.30 hores, la Banda Simfònica eixirà en cercavila des de la seua seu, a la plaça del Teular, per a recollir als nous músics a les seues cases. Aquest any són onze els components que s'incorporen al planter de l'agrupació algemesinenca: Abril Galán Martínez (clarinet), Àngela Tortajada Ramón (flauta), Blanca Botella Camarasa (saxòfon), Maria Lluch Crespo (clarinet), Núria García Raga (violoncel), Rocío Martín Ortega (clarinet), Carmela Castell Lozano (percussió), Judit Esteve Ferragud (flauta), Mª Luisa Terol Martí (flauta), Vicent Llopis Ferrús (clarinet) i Vicent Perales Pous (saxòfon). A continuació, se celebrarà al saló de plens de l'Ajuntament l'acte d'entrega d'insígnies de la Societat Musical, en el que autoritats locals, directius, director de la Banda i companys els dedicaran unes paraules i els seus millors desitjos en aquesta nova etapa.

D'altra banda, des de l'Escola de Música JMG també s'està preparant una festa per a tot l'alumnat que tindrà lloc el 22 de novembre al Casal Fester, així com una audició el dijous 23 al Teatre Municipal, on es podrà gaudir de les actuacions, entre d'altres, de la Banda Juvenil. Per tancar l'agenda de Santa Cecília 2023, la protagonista torna a ser la Banda Simfònica amb el seu tradicional concert, que oferirà el diumenge 26 de novembre a les 11.30 hores al Teatre Municipal amb un repertori d'un alt nivell interpretatiu. Us esperem a tots els actes i esperem que gaudiu d'unes bones festes de la música!