El concert de la Banda Simfònica tanca les festes de Santa Cecília 2023

concert santa cecilia 23El concert tindrà lloc el diumenge 26 de novembre a les 11.30 hores al Teatre Municipal i, com és tradició, tancarà el seguit d'actes que la Societat Musical organitza per a celebrar la festa de la música.

Els músics de la Banda Simfònica d'Algemesí, sota la batuta del mestre Alberto Ferrer, porten setmanes treballant un interessant repertori per sorprendre i agradar el públic. En la primera part escoltarem el pasdoble 21 contrabandistes del compositor Enrique Alborch Tarrasó, i a continuació gaudirem dels concerts de solistes. En aquesta ocasió, Teresa Castelló Navasquillo ens oferirà la seua versió de la Balada per a saxofó i banda de Henri Tomasi, i el Quartet de clarinets Vert interpretarà el concert The virtuous clarinets del compositor Juan Bta. Meseguer, acompanyats per la nostra Banda Simfònica.

A la segona part, Ricardo Escandell Borràs interpretarà el Concert per a clarinet d'Artie Shaw. Tot seguit i per a tancar el concert, sonaran les Danses Simfòniques de West Side Story de Leonard Bernstein, composició que presenta una fusió de música clàssica i elements de jazz, reflectint la diversitat i l'energia de la ciutat de Nova York. Aquesta obra és reconeguda per la seua complexitat i la seua intensitat interpretativa, i posarà a prova les habilitats dels músics algemesinencs.

Les entrades es podran adquirir en la Secretaria de la Societat Musical del dimarts 21 al 24 de novembre, de 17h a 20h, i a les taquilles del Teatre una hora abans del concert. Entrada general: 3€ / Socis de la SMA: 1'5€.