Les dones de la Banda Simfònica reivindiquen el talent en la música

dia dona 23El pròxim dissabte 11 de març a les 12h, les dones de la Banda Simfònica oferiran una actuació a la plaça del Mercat per reivindicar i donar visibilitat a la figura de la dona en la música. Aquesta actuació no només serà una oportunitat per gaudir d'una experiència musical única, sinó també per reconèixer la importància de la diversitat i la inclusió en la música.

"Estem encantades de convidar-vos a unir-vos a nosaltres en aquesta important actuació", han declarat des de la secció femenina de la Banda. "Volem mostrar al món que la música no té gènere i que les dones tenen un paper clau en la seua evolució i desenvolupament. Amb aquest concert, esperem inspirar a altres dones i xiquetes a perseguir els seus somnis i a fomentar el seu amor per la música".

Després d'anys de lluita i esforços per aconseguir una major representació de les dones en el món de la música, aquesta actuació és una oportunitat per celebrar els avenços que s'han fet fins ara i per continuar treballant per aconseguir una igualtat real i efectiva en aquest àmbit.

No vos perdeu aquesta oportunitat única de veure la Banda Simfònica en acció i de celebrar el talent de les dones en la música. Vos esperem a la plaça del Mercat el dissabte 11 de març a les 12h.