Audició Benèfica 2023

audicio benefica 23 webEl pròxim dijous 23 de març a les 18:30 hores, l'Escola de Música JMG oferirà al Teatre Municipal una audició a benefici de la Fundació Alberto Tortajada “El cabal del pobre”.

La venda d'entrades tindrà lloc a partir d’aquest dilluns, dia 13 a la secretaria de la Societat Musical, i una hora abans de l’actuació a les taquilles del Teatre. El preu de l'entrada és de 3€ i també hi haurà entrades de fila zero des d’1€ per aquells que vulgueu col·laborar. Per la naturalesa benèfica de l'audició, no s'aplicarà el descompte del 50% per als socis, ja que la recaptació de les entrades serà íntegrament donada a la fundació.

Participaran els alumnes d’Estimulació Musical, Llenguatge musical Primer, Coral Juvenil, Banda Juvenil i diversos grups instrumentals de cambra.

Aquest projecte d'audicions solidàries va nàixer al curs 2014/15 amb l'objectiu de donar a conèixer a alumnes i famílies diferents entitats que es dediquen a millorar la nostra societat, creant així consciència entre els més joves i fomentant valors tan importants com la solidaritat i l'altruisme. Adisalge, Algemesí Solidari, Refugia'l, Els Amics de la Provi, Dahak La Ribera i la Fundació Limne, han sigut les entitats amb les que hem col·laborat, compartint experiències i activitats, posant punt i final a aquests intercanvis amb una audició benèfica.

En aquesta ocasió hem escollit la Fundació Alberto Tortajada, una entitat històrica del nostre poble, nascuda el 1916, després de la defunció de l'intel·lectual i filantrop d'Algemesí, qui va deixar la seua herència per als veïns més desfavorits del poble, i que avui continua amb la seua labor educativa i de caritat.

A més, el dia de l'audició es presentarà un nou projecte de col·laboració entre les dues entitats. La Societat Musical d’Algemesí becarà a huit xiquets i/o xiquetes proposats per la Fundació Alberto Tortajada per a estudiar música de forma totalment gratuïta a l'Escola JMG. Aquest nombre d'alumnes podrà anar creixent a mida que passen els cursos, arribant a 18 alumnes becats. Esperem que aquesta iniciativa tinga bona acollida un llarg recorregut.