La Banda Simfònica d'Algemesí prepara un espectacular concert per a la Nit del Retorn 2023

NIT DEL RETORN 2023L'esperat concert, que cada any compta amb més espectadors, començarà a les 23.00 hores a la Plaça Major de la ciutat el pròxim dimarts 6 de setembre. Un esdeveniment molt especial que espera ser un gran atractiu per a tots els públics.

Des de principis d'estiu, els músics treballen per preparar el repertori del concert de la Nit del Retorn, que tindrà lloc la nit del 6 de setembre a les 23h a la plaça Major. Es tracta d'una cita obligada per al veïnat que estima la música, o per a aquells i aquelles que no els agrada perdre's els esdeveniments festius del poble.

Aquest any, comptarem com a mestre de cerimònies amb l'escriptor del nostre poble Alexis Vercher, autor de la novel·la "Troballa", qui serà l'encarregat de conduir el concert i presentar el repertori. La Banda Simfònica oferirà enguany una primera part monogràfica del compositor americà Leonard Bernstein, amb la seua obertura "Candide" i una selecció dels millors temes del famós musical "West Side Story".

Després del vol del retorn, seguirà el concert amb un seguit d'obres molt festives de l'holandès Jef Penders, entre les que escoltarem pasdobles, mambos, ritmes de jazz i fins i tot música disco. Així, el públic assistent es veurà immers en una fusió de sons i estils, tot experimentant un viatge musical que els portarà des de les arrels de la música festiva fins als gèneres contemporanis.