Concert Excel·lent2023

concert excelent 2023El proper dijous 21 de setembre a les 19.30h al Teatre Municipal d’Algemesí, la banda Simfònica oferirà un concert emmarcat dins del programa d’ajudes "Excel·lent, Música de Banda" de la Diputació de València, destinades a visibilitzar les bandes de música i revalidar la seua qualificació com a Bé d’Interès Cultural.

Per a aquest concert, el director Alberto Ferrer ha realitzat una selecció dels millors i més bonics pasdobles, entre els que es podran escoltar alguns dels més clàssics com “Amparito Roca" de Jaime Teixidor, "Concha flamenca" de Perfecto Artola o "Agárrate saxo" de Joaquín Montañés entre altres. També tindran lloc composicions més contemporanies com "Tío Luis", pasdoble del músic algemesinenc Jordi Girbés Trull dedicat a qui va ser president de la Societat Musical d'Algemesí, "Alberto Durán" de David Rivas Domínguez o "Comisión Taurina de Algemesí" d'Antonio Martínez Caño. Un variat repertori que de segur farà les delícies del públic més incondicional. L’encarregat de conduir el concert i comentar les diferents peces serà el ja habitual col·laborador Tomàs Pla.

La venda d’entrades tindrà lloc el dimarts 19 i dimecres 20 de setembre als locals de la Societat Musical en horari de 17 a 20 hores, i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre Municipal. El preu de l’entrada és de 3 € per al públic en general i 1'5 € per als socis de la Societat Musical.