Concert de Pasdobles 2022

Concert de Pasdobles 2022 AlgemesíLa Banda Simfònica ja prepara l’esperat concert que enguany celebra la seua 29ª edició i que tindrà lloc el dijous 22 de setembre a les 19.30 hores al Teatre Municipal.

Per a aquesta edició el director Alberto Ferrer ha realitzat una selecció dels millors i més bonics pasdobles, entre els que es podran escoltar alguns dels més clàssics com “Morenito de Valencia” de Vicente Portolés, Churumbelerías d'Emilio Cebrián Ruiz o "Suspiros de España" d'Álvarez Alonso entre altres. També tindran lloc composicions més contemporanies com "Enrique Amat" de Lucía Burguera Gandia, "Jesús Chover" de Ferrer Ferran, així com l'estrena del pasdoble Borja Collado, del paiportí David Romero Gisbert. Un variat repertori que de segur farà les delícies del públic més incondicional. L’encarregada de conduir el concert i comentar les diferents peces serà la nostra inestimable amiga Mar Rubio Prats.

La venda d’entrades tindrà lloc del dilluns 19 al dimecres 21 de setembre als locals de la Societat Musical en horari de 17.30 a 20 hores, i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre Municipal. El preu de l’entrada és de 6 € per al públic en general i de 3 € per als socis de la Societat Musical.