Torna l'Escola d'Estiu Musical

estiu 23 lowEl format creat per l’Escola de Música JMG de la Societat Musical d’Algemesí combina diversió, cultura i aprenentatge i ja porta deu estius oferint una alternativa diferent per a xiquets, xiquetes i joves a partir dels 4 anys. L'edició de 2023 ve carregada de novetats que busquen enriquir encara més l'experiència musical dels participants.

La primera novetat és la introducció de la pre-escola d'estiu, que tindrà lloc del 22 al 30 de juny. Aquesta pre-escola brindarà a aquelles famílies que ho sol·liciten, uns dies extra per a gaudir de la música i divertir-se molt una vegada acabades les classes als col·legis.

A més, una altra novetat que es presenta en l'edició de 2023 és l'escoleta matinera. A partir d'ara, els pares i mares tindran l'opció de deixar els seus fills i filles a l'Escola de Música JMG a partir de les 8:30h del matí. Això permetrà als pares conciliar millor les seves responsabilitats laborals amb les activitats estiuenques dels seus fills, proporcionant-los un entorn segur i supervisat on podran començar el dia de manera activa i enriquidora.

Aquests nous serveis s'afegiran als ja existents com les activitats lúdiques i jocs, temps per als deures escolars, exposicions i teatres per a apopar la música a l'alumnat... i enguany et regalem la samarreta de l'Escola d'Estiu! Així, l'Escola de Música JMG continuïa oferint una combinació de diversió, cultura i aprenentatge, mantenint la música com a fil conductor de totes les activitats.

Baix el títol “Camp Rock” realitzarem un munt d’activitats musicals i lúdiques que ens aprofitaran per conéixer els estils musicals més populars dels segles XX i XXI.

Podeu realitzar la matrícula completament gratuïta al web: smalgemesi.com/estiu