La Banda Simfònica enregistra un nou disc de pasdobles

gravació cd pasdobles 2024La temàtica del nou treball de la formació algemesinenca són els pasdobles taurins i la seua presentació tindrà lloc al mes de setembre.

Els mesos de febrer i març han sigut d'un intens treball per a la Banda, que ha culminat els dies 2, 3 i 4 d'abril, amb unes jornades maratonianes de gravació al Teatre Municipal, i a les quals els músics han demostrat gran dedicació i compromís. Les obres escollides per al disc són de diversa índole. Algunes tenen poques versions enregistrades, com és el cas de Gloria Torera, d'A. Miravet. Altres han sigut triades per la seua relació amb la nostra ciutat, com Comissió Taurina d'Algemesí, d'Antonio Martínez Caño o Bous d'Algemesí, de Toni Giménez Cerezo. A més, també es podran escoltar algunes de les peces més aclamades pel públic algemesinenc, com són Nerva, de Manuel Rojas, o Pan y Toros de Barbieri.

Un disc que suposa un gran treball per a totes les parts. El vessant artístic, dut a terme pels músics sota la batuta del mestre Alberto Ferrer i la part tècnica dirigida per Bernat Pellisser de Tressets Estudi són el més visible, però no podem oblidar la importància de la part logística, de la qual s'encarrega la junta directiva i que també comporta una gran dedicació. Esperem que gaudiu molt d'aquest projecte que amb tanta estima i il·lusió estem gestant.