Concert del Soci 2024

CONCERT SOCI 2024 AlgemesíEl diumenge 11 de febrer a les 18.00h al Teatre Municipal la Banda Simfònica d'Algemesí oferirà un concert de Sarsueles, Pasdobles i Música Mexicana especialment dedicat a tots els socis de l'agrupació, que podran disposar d'una invitació gratuïta per a assistir al concert.

Un homenatge al Soci. Això és el que pretén la Banda Simfònica d'Algemesí amb el Concert del Soci, que enguany celebra la seua segona edició. Un espectacle en agraïment a la llavor totalment desinteressada dels socis d'aquesta Societat, qui són un pilar molt important en la nostra associació gràcies a la seua col·laboració altruista any rere any.

En aquesta ocasió, comptarem amb la participació de l'algemesinenca Cristina Llorens Esteve, timbal-percussió solista de l'Orquestra de Còrdova que interpretarà junt amb la Banda Simfònica d'Algemesí la "Mexican Suite" del compositor Kai Stensgaard i la "Conga del Fuego Nuevo", composició del mexicà Arturo Marquez plena de trepidants ritmes llatins que segur animaran al públic a moure's al ritme de la música. Completaran el concert una sel·lecció de sarsueles com "El tambor de Granaderos", "La Revoltosa" o "La leyenda del beso", així com els pasdobles "Vito", "Enrique Ponce" i "Olé, Manuel Benitez el cordobés", especialment triats per a l'ocasió pel nostre director Alberto Ferrer.

Cada Soci de la SMA podrà recollir una invitació gratuïta per al concert a la Secretaria de la Societat Musical del 05/02 al 09/02 en horari de 17h a 20h. Les entrades per al públic general tenen un preu de 3€ i també podran ser adquirides a la Secretaria de la SMA a partir del dimarts 6 de febrer i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre Municipal.

Vos esperem!