Sergi Bosch

Professor de Cant

sergi boschNascut a València. Titulat en les especialitats de Direcció de Cors i Trompa pel Conservatori Superior de Música de la seua ciutat, i Cant pel Conservatori Municipal de Silla.

És director del Cor Alameda de València, de la Coral Santa Cecilia de Foios y del Cor Secret a Veus. Ha sigut director assistent del Cor de la Fe.co.co.va. (Federació de Cors de la Comunitat Valenciana). En la seua faceta interpretativa és membre de Neovocalis, director, arreglista i tenor del grup vocal Octàmbuli, i col·labora amb el Cor de la Generalitat Valenciana en el Palau de les Arts Reina Sofia.

Com a compositor ha sigut premiat en els VIII Premis Catalunya de Composició Coral que organitza la Federació Catalana d’ Entitats Corals, per l'harmonització de la cançó alacantina Mare vull casar-me (2019). També ha sigut guanyador de l'I Concurs de Composició del Cor de la Vila de Godella per T’endinsaves al Fons de l’idioma (2019) i del V Concurs d’harmonització de Nadales populars en valencià de Borriana per A Betlem me’n vull anar (2019)