María García

Professora de Trompa

 

maria garcia

Natural d´Alberic, inicia els seus estudis musicals a l´Escola de Música “Leopoldo Magenti” de la seua localitat, amb els professors Miquel Giner i Santiago Abel Muñoz. Continua la seua formació al Conservatori Professional de Música “Perfecto Garcia Chornet” de Carlet, amb el professor Enrique Ortega. L´any 2007 obté la plaça al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló, on realitza els estudis superiors de Trompa amb el professor Vicent Navarro. Durant la seua formació ha realitzat cursos de perfeccionament amb Miguel Torres, Jeffrey Cooper, Raül Díaz i Eric Terwilliger. L´any 2011 obté la Llicenciatura Superior de Música en l´Especialitat de Trompa, sent finalista i obtenint el 2º Premi en el Concurs de Trompa del Centre.

Com a experiència professional destaquem:

Professora de Trompa a l´Escola de Música “José Moreno Gans” d’Algemesí, des de l´any 2008 fins l´actualitat.

Des de l´any 2010, Professora de Trompa, Llenguatge Musical i Cor, a l´Escola de Música “Banda Unió Musical d´Alberic”, de la qual es directora del centre des de 2015 fins l’actualitat.
Professora de Trompa al Centre Professional de Música i Dansa Joan Baptista Cabanilles d’Algemesí, de 2013 fins l´actualitat.