Jordi Soler

Professor de Percussió

jordi solerNatural de València, es va iniciar amb la percussió als 8 anys, la qual va començar a estudiar de manera seriosa als 12 anys al conservatori n2 de València “Velluters”, més tard comença els seus estudis superiors a Madrid, continúan-los a dia de huí a València de la mà de Javier Eguillor, Raúl Benavent i Conrado Moya.

Entre altres ha rebut classe de Eric Sammut, Gean Geoffroy, Miquel Bernat, Joan Castelló, Rainers Seegers, Antonio Domingo, Rafa Navarro, David Moliner, Katarzyna Mycka, Conrado Moya, Raul Benavent, Esa ́ úBorreda, Jose Luís Gonzalez, Enrique Llopis “Harry”, V ́ íctor Segura, Joan Soriano, Jesús Salvador “Chapi”, Pau Ballester, Javier Eguillor.

Ha guanyat el 3er premi en el Concurs de Joves interprets Ciutat de Llíria així com la menció d’honor en el Concurs de Percufest (Camporrobles 2012). Ha format part de diverses orquestres joves com la Jove Orquestra de les Illes Balears (JOIB) i la Jove Orquestra Sinfònica de Barcelona (JOSB), així també ha participat amb distintes orquestres profesionals com, la Royal Film Concert Orquestra a Saragossa, la Symphonic Studios Orquetra a Valencia i la Banda Interna del Palau de les Arts Reina Sofía en l’òpera Rigoletto.

Ha realitzat diferents cursos de perfeccionament, com el realitzat a la Valencia Percussion Academy. També ha col.laborat amb AMORES grup de percussió, i amb Ràdio Alcalans ficant música en directe.