Adrián Pérez

Professor de Clarinet

adrian perezNatural d’Algemesí (1994), és clarinetista intèrpret i docent. Tècnic titulat en Ensenyaments Professionals de Música al Conservatori Professional de Música “José Manuel Izquierdo” de Catarroja.

Estudiant del Grau en Interpretació al Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí" de Castelló i del Grau en Pedagogia Musical a l'Escola Superior de Música d'Alt Rendiment de València (ESMAR). Membre de la Societat Musical d'Algemesí.

És membre de diverses agrupacions de música de cambra com el Quintet Dodécasis (Quintet de vent) o el duo Reedwalkers (duo fagot-clarinet) i ha estat membre d'orquestres com la Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya (Joficat) o l'Orquestra Simfònica de la Ribera. Music clarinet /clarinet baix de la Banda Simfònica d'Algemesí.

Com a docent, actualment imparteix classes a joves estudiants de clarinet a l'escola de música de l'Ateneu Musical i Cultural d'Albalat de la Ribera, a l'escola d'educands de la Societat Musical Covarxina i a l'escola de música José Moreno Gans de la Societat Musical d'Algemesí.